Barça

El gol fantasma de Haaland al Barça que fa bullir les xarxes

El Barça ha mantingut a ratlla Erling Haaland en l'amistós de pretemporada amb el Manchester City (2-2, 4-1). El noruec ha tingut una oportunitat claríssima per obrir el marcador, però Iñaki Peña l'ha neutralitzat sobre la mateixa línia de gol

Redacció Esport3Actualitzat

Estrena positiva del Barça de Hansi Flick, que ha guanyat als penals (2-2, 4-1) el Manchester City. L'equip blaugrana, farcit de joves, s'ha avançat al marcador per dues vegades i ha aconseguit mantenir a ratlla un dels davanter més afamats com és Erling Braut Haaland

Però el davanter noruec ha tingut una oportunitat claríssima amb el 0-0 a marcador, quan havien transcorregut només 10 minuts i escaig de partit. Oscar Bobb evoluciona des de la dreta de l'atac del City i fa una bona passada a l'interior de l'àrea per a l'arribada de Haaland. La rematada del davanter del City és aturada per Iñaki Peña sobre la mateixa línia de gol. 

L'àrbitre no ha dubtat en la jugada ni tampoc el City ha reclamat, però l'acció ha donat joc a les xarxes, on seguidors madridistes han donat per fet que la pilota havia travessat del totalment la ratlla i el gol hauria d'haver pujat al marcador.

La rèplica dels seguidors blaugranes, aquesta vegada, ha estat fàcil: n'han tingut prou amb recordar el gol fantasma de Lamine Yamal al Bernabéu a l'últim clàssic.  .      

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut