Leo Messi ha anotat el millor gol de la història del Barça segons l'afició blaugrana
Barça

El gol de Messi al Getafe a la Copa la temporada 2006-07, reconegut com el millor gol de la història del Barça

Es tracta del gol que ha estat comparat en nombroses ocasions amb el que va anotar Maradona amb l'Argentina contra Anglaterra en el Mundial de Mèxic 86

Actualitzat

El famós gol que Leo Messi va marcar al Getafe la temporada 2006-07 ha estat considerat el millor gol de la història del Barça. El reconeixement sorgeix d'una enquesta que el club blaugrana ha fet a través de les xarxes socials.

Va ser a l'eliminatòria de Copa quan el crac argentí va rebre una assistència de Xavi Hernández i a partir d'aquí va començar un recital que acabaria donant la volta al món per l'espectacularitat de la jugada. Regatejant tots els marcadors i travessant gairebé de punta a punt el camp, Leo Messi va plantar-se davant de la porteria del Getafe i va superar per dalt el porter. Aquest gol ha estat comparat en nombroses ocasions amb el que Maradona va marcar a Anglaterra en el Mundial de Mèxic 86.

El mateix Leo Messi ha agraït en primera persona a l'afició blaugrana aquest reconeixement en un vídeo difós a les xarxes socials:

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut