Girona

El Girona ho dona tot però Traoré l'aparta del segon lloc (0-1)

Els de Míchel han fet mèrits de sobres per, almenys, puntuar, però han sucumbit a una acció de rebots i a una nit emboirada davant de la porteria rival

Amb la baixa de Yan Couto per un procés víric que ja li va impedir entrenar-se ahir, Míchel ha alineat un onze de gala per enfrontar-se al Vila-real de Sorloth i Álex Baena, cedit en el seu dia pels groguets als blanc-i-vermells.

• Un Vila-real valent i ben plantat ha tingut la primera opció, en una contra que ni Sorloth ni Guedes han sabut culminar (4'). Yangel ha fregat el penal en una empenta al portuguès (8') i, en l'acció següent, Traoré ha posat Gazzaniga a prova amb un xut llunyà.
  • El Girona s'ha espolsat el domini visitant. Dovbyk no ha sabut interpretar una passada de gol de Tsygankov (11') i Yangel ha enviat un cop de cap prop del pal (15'), però els groguets han continuat atents a errors en la sortida i amenaçant en les transicions, punt feble dels gironins a Vitòria.
  • Un Savinho que s'ha queixat que no li arribaven pilotes ha fabricat la primera opció clara del Girona: ha cedit cap a Tsygankov, que ha enviat la pilota molt a prop del pal llarg (26'). Mig quart més tard, Dovbyk ha lluitat una pilota fins a l'últim instant dins l'àrea i ha forçat l'aturada de Jörgensen.
  • Savinho ha estat molt incisiu en el tram final de la primera part i ha provocat dues grogues, a Kiko Femenía i a Álex Baena, però el Girona no n'ha tret res en forma d'oportunitats.
  • L'inici del segon temps ha estat molt equilibrat, amb arribades per part de tots dos equips. El Girona ha pecat de precipitació en alguna de les finalitzacions, com en una contra molt clara que no ha aprofitat Yangel (54').

• El Vila-real, en canvi, ha estat molt més efectiu. Després d'una recuperació al mig del camp, i en una jugada amb diversos rebots dins l'àrea, Bertrand Traoré ha firmat el seu primer gol amb els de Marcelino (0-1, 59').

• Una acció amb un pèl de desgràcia, però més n'ha tingut Tsygankov tres minuts més tard, quan ha estavellat un fantàstic xut al travesser, i Eric Garcia, que no ha rematat bé un llançament de falta d'Aleix i ha propiciat un batibull que ningú ha sabut convertir en gol (63'). L'escenari era frustrant.

• Portu i Valery, per Yangel i Miguel, han estat els primers canvis del Girona (74'). Savinho ho ha provat des de la frontal després d'una acció individual (78').

• Però davant un Vila-real molt ordenat al darrere, el Girona ha picat ferro fred i ha encaixat la segona derrota a Montilivi, que l'allunya del segon lloc de la Lliga. Ni tan sols l'expulsió de Kiko Femenía, ja en el temps afegit, ha ajudat els blanc-i-vermells.