Míchel, en un moment del partit contra el Betis
Míchel, en un moment del partit contra el Betis (EFE)
Girona

El Girona s'enfrontarà contra 4 campions d'Europa

El Girona s'enfrontarà contra 4 campions d'Europa i dos finalistes en la pròxima edició de la Champions. Entre els seus rivals, tan sols l'Slovan de Bratislava i l'Sturm Graz no formen part de l'elit històrica continental.

Redacció Esport3Actualitzat

El sorteig de Champions pel Girona té dues lectures. La positiva: que els seus aficionats podran gaudir de rivals de gran nivell, el millor premi per un any històric. La negativa: que els equips als quals s'enfronten complicaran molt l'accés als vuitens de final o al play-off de setzens. Dels 8 conjunts que li han tocat, 4 tenen el màxim títol europeu al seu palmarés (Liverpool, Milan, PSV i Feyenoord) i 2 han estat algun cop finalistes (Arsenal i PSG). Tan sols dos dels equips no tenen pedigrí europeu d'alt nivell com són l'Sporting de Bratislava i l'Sturm Graz.

A priori els dos conjunts més potents serien els anglesos. Montilivi rebrà les visites de l'Arsenal i el Liverpool. Els de Mikel Arteta la temporada passada van lluitar la Premier al City de Pep Guardiola fins a l'últim moment i aquesta temporada tornen a ser dels favorits en la lluita pel títol anglès. Aquesta temporada s'han reforçat amb jugadors com el basc Mikel Merino i l'italià Calafiori. El Liverpool, ja sense Kloop a la banqueta i entrenat pel neerlandès Arne Slot, també ha començat amb bon peu la lliga sumant dues victòries consecutives.

També molt complicada serà la visita al Parc dels Prínceps contra el PSG de Luis Enrique. Malgrat la baixa de Mbappe, els francesos continuen tenint una plantilla de bon nivell que s'ha reforçat com a fitxatge estrella amb el portuguès Joao Neves. Un altre desplaçament difícil serà a San Siro per enfrontar-se contra el Milan, actual subcampió de la Sèrie A italiana i reforçat amb el madrileny Álvaro Morata. 

Els gironins també tindran dos enfrontaments contra conjunts holandesos, el PSV Eindhoven, campió de la lliga dels Països Baixos, i el Feyenoord, segon classificat la temporada anterior. Més assequibles es presenten els partits contra l'Slovan de Bratislava d'Eslovàquia i l'Sturm Graz austríac.  

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut