El Girona s'assegura la categoria i es classifica per a l'Europe Cup

El Girona s'assegura la categoria i es classifica per a l'Europe Cup

Les diferències a l'OK Lliga són tan ajustades que el Girona no només ha salvat la categoria, sinó que ha acabat pujant a la novena posició, que dona dret a participar en l'Europe Cup, un premi amb un punt inesperat per als gironins
Actualitzat

Un dels partits més bojos i en què hi ha hagut més sorpreses ha estat el Girona-Noia d'hoquei patins. El Girona necessitava una victòria per assegurar-se la categoria i no ha badat davant d'un Noia que tenia com a objectiu acabar tercer per assegurar-se la Supercopa.

Un Raúl Pelícano estel·lar ha liderat la victòria del Girona: ell sol ha marcat quatre gols, dos de penal i dos de falta directa. Pelícano ha estat letal a la pilota parada. Per part del Girona també han marcat Enric Torner i Oriol Garcia. Els golejadors del Noia han estat Sergi Llorca i Aleix Esteller.

Les diferències a l'OK Lliga són tan ajustades que el Girona no només ha salvat la categoria, sinó que ha acabat pujant a la novena posició, que dona dret a participar en l'Europe Cup, un premi amb un punt inesperat per als gironins.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut