Granell defensa una pilota davant el jugador del Getafe Nemanja Maksimovic (EFE)
Girona

El Girona rep el Llevant en un final de lliga agònic per la permanència

El conjunt gironí, immers en una caiguda lliure, ha dilapidat una renda de fins a nou punts sobre el descens en perdre en set dels últims vuit partits. Conscient d'això, el quadre de Montilivi buscarà tornar a oferir la seva millor versió

Actualitzat

L'Estadi Municipal de Montilivi, ple de gom a gom, serà aquest diumenge l'escenari d'una autèntica final en l'agònica lluita per la salvació, ja que enfrontarà a un Girona en zona descens davant d'un Llevant que el precedeix en dues posicions i vol certificar la permanència.

El conjunt gironí, immers en una caiguda lliure, ha dilapidat una renda de fins a nou punts sobre el descens en perdre en set dels últims vuit partits, i afronta el partit de la penúltima jornada pràcticament obligat a guanyar per continuar depenent de si mateix.

Conscient d'això, el quadre de Montilivi buscarà tornar a oferir la seva millor versió. La que fa dues setmanes li va permetre posar fi a la pitjor ratxa de la seva curta història a Primera, de fins a sis derrotes consecutives, en superar al Sevilla (1-0), un partit en què a més es van retrobar amb la victòria a casa després de més de sis mesos sense sumar els tres punts com a locals.

Els blanc-i-vermells semblava que havien redreçat el rumb amb el balsàmic triomf contra el quadre sevillà, però la merescuda derrota de diumenge passat a Getafe (2-0) va ressuscitar tots els fantasmes i les pors del conjunt d'Eusebio.

El tècnic ha convocat tots els futbolistes de la primera plantilla, inclosos Borja García, sancionat pels dos partits que queden, Cristhian Stuani, Douglas Luiz, Johan Mojica i Aday Benítez, ja recuperats de les seves lesions.

El Llevant arriba a Montilivi confiat a deixar resolta la permanència a Primera Divisió, per a la qual cosa necessita una victòria que el col·loqui amb 43 punts i fora de l'abast del Girona. El quadre valencià està en un gran moment, després d'haver guanyat dos dels tres últims partits, en els quals ha anotat vuit gols i només n'ha rebut un.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut