Juanpe i Juan Carlos, renovats fins al 2025
Juanpe i Juan Carlos, renovats fins al 2025 (Europa Press)
Girona

El Girona renova Juanpe i Juan Carlos fins al 2025

El porter castellanomanxec ha anunciat que seguirà al club en un vídeo, amb gir de guió inclòs

Redacció Esports 3Actualitzat

El Girona continua avançant en la planificació de la plantilla per a la temporada que ve. Ha renovat per un any més el central Juanpe Ramírez, fins al juny del 2025. El defensa canari, de 33 anys, viurà així la novena temporada a Montilivi.

Juanpe ha jugat 246 partits amb el Girona i s'ha convertit en el segon futbolista del club amb més partits, només superat per Stuani, que n'ha disputat 249. En total, Juanpe ha signat dotze gols i set assistències.

D'altra banda, aquest matí també ha fet oficial la continuïtat del veterà porter Juan Carlos Martín, de 36 anys, per una temporada més. El porter de Guadalajara va arribar a Montilivi l'estiu del 2019 procedent del CD Lugo i acaba contracte el 30 de juny amb el Girona FC.

En canvi, Borja García no tindrà cap oferta de renovació del Girona. El jugador acaba contracte el 30 de juny d'aquest any i no continuarà. Després de vuit temporades (en dues etapes) i 233 partits amb la samarreta gironina, Borja García posarà punt final a la seva etapa al Girona.

Aquest ha estat el club més important de la seva carrera. Quique Cárcel ja ha comunicat al mitjapunta madrileny que la temporada que ve no tindrà lloc a la plantilla i que, per tant, a partir del 30 de juny serà agent lliure.

Borja García ha disputat un total de 233 partits oficials amb el Girona, comptant Primera, Segona Divisió, play-off d'ascens i també Copa del Rei.

Anar al contingut