FUTBOL

El Girona, millor equip d'Europa: supera la resta de líders en les grans lligues

Amb 14 victòries i 44 punts, l'equip de Míchel supera la resta de líders en les grans lligues europees

El Girona està fent números d'equip campió. Amb la projecció actual, podria arribar als 100 punts, tot i que Míchel prefereix anar partit a partit, com fins ara. L'objectiu, però, és cada vegada més ambiciós, i el tècnic ja admet que lluitaran per jugar la Champions la temporada que ve.

L'equip gironí suma 44 punts. Ha aconseguit 14 victòries, més que en tota la temporada passada sencera (13). Mirant les grans lligues d'Europa, cap altre equip ha aconseguit un registre igual. A Itàlia, l'Inter lidera la Serie A amb 41 punts, l'Arsenal lidera la Premier anglesa amb 39, els mateixos que el Bayer Leverkusen a la Bundesliga alemanya. El PSG, a França, és primer, amb 37 punts.

 

Líder també en gols

A més dels punts, el Girona també destaca aquesta temporada en l'aspecte ofensiu. Ja ha marcat 41 gols a la Lliga, tres més que el Reial Madrid i deu més que el Barça. Només a Alemanya, el Bayern de Múnic (47) i el Bayer Leverkusen (42) el superen.

Si mirem altres lligues, als Països Baixos sí que trobem un registre superior. El PSV Eindhoven ha guanyat els 16 partits que ha jugat. Suma, doncs, 48 punts i ha marcat 56 gols.

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut