Artem Dovbyk ja és a Roma (laroma24.it)
Girona

Artem Dovbyk, aclamat a la seva arribada a Roma

Girona i Roma tanquen l'operació i el pitxitxi de la Lliga és aclamat a la seva arribada a Itàlia. Entre fix i variables, l'operació es tancarà al voltant dels 40 milions que l'ucraïnès tenia de clàusula

Redacció Esport3Actualitzat

Fi del culebrot Artem Dovbyk. El pitxitxi de la Lliga espanyola posa rumb al futbol italià. El Girona i la Roma estan van tancar aquest dimecres el traspàs del futbolista ucraïnès, que ha viatjat aquest dijous a Roma per passar la pertinent revisió mèdica i signar l'acord.

 

A Montilivi, s'han mantingut ferms davant l'ofensiva dels italians, i l'operació, entre fix i variables, estarà al voltant dels 40 milions d'euros que figuraven en la clàusula del futbolista. Malgrat això, el Girona només cobrarà el 80% del total, ja que és el percentatge de drets que el club poseeix sobre el jugador.

Aparcada l'opció de l'Atlètic de Madrid, Dovbyk tenia clara la seva nova destinació. Fins i tot, per facilitar l'acord entre els clubs, el davanter ha renunciat a un percentatge que li corresponia en l'operació. L'anunci de l'adeu de l'ucraïnès serà oficial en les pròximes hores. Quique Cárcel haurà d'activar la recerca d'un nou atacant que, amb Abel Ruiz, ajudi a pal·liar l'absència del màxim golejador del curs 23-24.

Adeu al pitxitxi de la Lliga

Artem Dovbyk va arribar a Girona per ser la referència golejadora, però era un desconegut a la Lliga. Amb el pas de les jornades es va anar guanyant la confiança de Míchel i el hat-trick que li va fer al Sevilla en sis minuts ha estat una de les seves millors obres de la temporada l'any del debut a la Lliga.

Anar al contingut