El cartell amb què el Girona ha fet oficial Pablo Torre

El Girona fa oficial la incorporació de Pablo Torre com a cedit

L'arribada del cantàbric a Montilivi forma part de l'operació que ha de portar Oriol Romeu al Barça. Pot tenir minuts en l'amistós contra l'Olot d'aquest dimecres
Redacció Esport3 Actualitzat

Ja és oficial. El jugador propietat del Barça Pablo Torre jugarà al Girona fins a finals de temporada en qualitat de cedit sense opció de compra.

Per què no podrà jugar contra el Barça?

Com va sent habitual en les darreres cessions, va passar amb Abde i amb Nico, el Barça també ha inclòs l'anomenada 'clàusula de la por' en el contracte de cessió, d'aquesta manera el càntabre no podrà jugar el duel dels gironins amb el Barça

L'arribada del cantàbric a Montilivi forma part de l'operació que ha de portar Oriol Romeu al Barça, encara pendent d'anunciar-se.

La cessió del mitja punta de 20 anys abarateix el traspàs de Romeu i era una de les peticions de Míchel, juntament amb Nico González, amb altres propostes sobre la taula. El tècnic madrileny no haurà d'esperar per fer jugar la seva nova peça, la tercera que incorporà aquest estiu després de Blind i Savinho. En declaracions als mitjans del club, Míchel assegura que Torre és un jugador "top en energia i verticalitat" i un d'aquells jugadors joves donaran "espurna" a l'equip.  

En el seu comunicat paral·lel, el Barça ha posat en valor que el futbolista que va contractar l'estiu del 2022 procedent del Racing de Santander és, malgrat el paper residual del seu primer any amb Xavi, "un dels migcampistes més prometedors del futbol estatal".

El debut pot ser imminent

Dimecres, 19 de juliol, a les 19.00, contra l'Olot i en directe per Esport3. El possible debut de Pablo Torre amb el Girona ja té dia, hora i rival. L'amistós contra els garrotxins es presenta com una bona oportunitat perquè el cantàbric sumi els primers minuts amb el seu nou equip. Casualment, l'Estadi Municipal d'Olot és el mateix escenari on fa un any va debutar amb el Barça.

Torre, que aquest dilluns va passar revisió mèdica, s'incorporarà amb els seus nous companys a l'stage de la Vall d'en Bas.

L'ex del Racing de Santander ja porta una setmana de pretemporada a les cames, des que el dilluns 10 el Barça tornés de vacances. Per al Girona, el duel de la capital de la Garrotxa serà el tret de sortida al calendari d'amistosos d'estiu, que a dia d'avui té quatre compromisos a l'agenda: Olot (19 juliol), Andorra (22 juliol), Sheffield United (26 juliol) i Blakcburn Rovers (29 juliol).

Pablo Torre el dia del debut amb el Barça en la pretemporada 2022, també al camp de l'Olot
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut