Ferran Ruiz, en l'última imatge publicada al seu perfil d'Instagram, encara amb l'escut del Reial Madrid
Ferran Ruiz, en l'última imatge publicada al seu perfil d'Instagram, encara amb l'escut del Reial Madrid (@ferranruizm)
Girona

El Girona espera la sentència judicial per prendre una decisió sobre el futur de Ferran Ruiz

Incorporat aquest estiu al filial gironí procedent del Madrid, l'olotí és un dels acusats per la presumpta difusió d'un vídeo sexual amb una menor

Redacció Esport3Actualitzat

El fitxatge pel filial del Girona de Ferran Ruiz, un dels futbolistes acusats per la presumpta difusió d'un vídeo sexual amb una menor quan formava part del planter del Reial Madrid, ha estat una de les qüestions que ha hagut d'abordar Quique Cárcel en la roda de premsa d'aquest dilluns. El director esportiu ha assegurat que el club prendrà una decisió sobre la vinculació del jugador, de 21 anys, a qui s'atribueix un presumpte delicte de revelació de secrets i pornografia infantil, quan la justícia resolgui el cas:

"És un tema del qual no vull parlar, perquè hi ha un tema judicial pel mig. Tinc molt de respecte per la situació i, un cop surti el que hagi de sortir, el club prendrà la decisió que hagi de prendre."

El barceloní no ha amagat que era una qüestió en què preferia no estendre's. No obstant, la incorporació aquest estiu del defensa d'Olot per reforçar el Girona B de Quique Álvarez ha generat polèmica a les xarxes socials. Un dels aspectes que no s'han passat per alt és que el perfil de l'acadèmia no s'ha fet ressò del retorn de Ruiz, crescut al planter gironí fins al 2018, quan va marxar a la "fàbrica" blanca.

La setmana passada, Mundo Deportivo explicava que el Girona havia inclòs una clàusula per la qual, si Ruiz surt condemnat, es trencarà automàticament el seu vincle contractual. Una informació en la mateixa línia que han apuntat les paraules de Quique Cárcel.

Anar al contingut