El Girona d'Eusebio fa el ridícul contra l'Alabès (2-1)

Els gironins només han demostrat intensitat en la recta final del partit i baixen a segona amb la novena derrota en els últims 10 partits
Josep Maria Puig Actualitzat

El Girona d'Eusebio ha fet el ridícul a Mendizorrotza regalant la iniciativa a Alabès des dels primers minuts. La primera ocasió ha estat de Jony i Gorka ha aturat la pilota en dos temps en el minut 8. Els gironins no s'han tret la son de les orelles fins al minut 26 en què Portu ha rematat de cap per sobre el travesser. Soni també ho ha provat però els seus xuts no han vist porteria.  

En el minut 40, Wakaso ha posat per davant de l'Alabès amb un xut des de la frontal que el porter basc no ha pogut fer res. Feia dos anys que el jugador ghanès no feia un gol en competició oficial.

En la segona part, els bascos han començat amb més ganes i Calleri de cap ha pogut fer el segon. Gorka ha rebutjat la rematada. El gironins no han existit en el segon temps i Eusebio ha tornat a fer un nou canvi de sistema per acabar de certificar la seva falta de destresa com a timoner. Doumbia ha tingut la millor ocasió amb una rematada de cap al pal però Calleri ha fet el segon per evidenciar la falta d'orgull gironí d'aquest equip en els últims 10 partits. El Girona se'n va al pou de la segona amb l'únic bon regust de boca d'aquest golàs de Portu en l'últim sospir.

         

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut