El Girona disputarà dos amistosos contra el Bournemouth i el Derby (@GironaFC)

El Girona començarà la pretemporada el 8 de juliol i farà un stage a la ciutat esportiva del Manchester City

El conjunt gironí ha confirmat dos partits amistosos, contra el Bournemouth, el 20 de juliol a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, i, el 25 de juliol, contra el Derby County, al Pride Park Stadium
Actualitzat

El Girona arrencarà la pretemporada el pròxim 8 de juliol i dotze dies després jugarà un amistós a l'Estadi Olímpic de Barcelona contra l'AFC Bournemouth, de la Premier League. La setmana passada, en la seva posada de llarg com a nou entrenador del conjunt gironí, Juan Carlos Unzué va admetre que el principal objectiu de la temporada que ve serà l'ascens a Primera.
   
A l'espera que s'oficialitzin els primers fitxatges del nou projecte a Segona Divisió, el Girona també ha informat que el 20 de juliol a les 8 de la tarda jugarà un amistós contra l'AFC Bournemouth, de la Premier League, a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, a Barcelona. Un dia més tard, el conjunt blanc-i-vermell partirà cap a Anglaterra per fer, un any més, una estada de pretemporada a la ciutat esportiva del Manchester City.
   
Durant l'estada al Regne Unit, que acabarà el 28 de juliol, el Girona disputarà un amistós contra el Derby County FC, que aquesta última campanya, guiat per l'exfutbolista Frank Lampard, es va quedar a un sol pas de celebrar l'ascens a la Premier League en perdre contra l'Aston Villa a la final. El partit contra el Derby es jugarà el 25 de juliol al Pride Park Stadium. El Girona, a més, ha comunicat que està pendent de concretar algun altre partit amistós. 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut