Enric García celebrant el segon gol contra el París Saint-Germain
Enric García celebrant el segon gol contra el París Saint-Germain (Girona FC)
Youth League

El somni europeu del Girona comença amb una heroica victòria a la Youth League (0-2)

El conjunt gironí s'imposa per sorpresa al París Saint-Germain en la Lliga de Campions de la categoria Juvenil amb gols d'Araujo i Enric García

L'estrena europea del Girona està centrada en el gran partit al Parc dels Prínceps, però també hi ha un ull posat en el paper de l'equip Juvenil, que disputa la Youth League. Els joves de la base han marcat el camí als grans de la casa, amb una històrica victòria contra el PSG a la primera jornada de la competició.

Els catalans s'han avançat al marcador ben aviat amb un gol de Juan Arango, fill de l'exfutbolista Juan Arango que va jugar a la Lliga espanyola amb el Mallorca. El veneçolà ha culminat una gran acció col·lectiva per fer el 0-1 al minut 11 de partit. Poc després, Minsu ha estat a punt de fer el segon, però el porter rival ha reaccionat per enviar la pilota a córner.

A la represa, el Girona ha vist perillar la victòria després de l'expulsió per vermella directa de Guillem Badia al 65'. Però els blanc-i-vermells han resistit heroicament i han sentenciat la victòria amb la diana d'Enric Garcia, al minut 77. El marcador ja no s'ha mogut i ha pogut culminar la sorpresa contra un dels favorits al triomf final.