El Girona suma tres punts d'or davant l'Osasuna (2-0)

Portu ha obert el marcador en el minut 13 i Savio ha sentenciat el partit en el 86 després d'una assistència d'esperó d'Aleix Garcia
Redacció Esport3 Actualitzat

L'orgull del Girona el torna a portar a la segona posició, que fins aquest vespre estava provisionalment en mans del Barça. Els de Míchel sumen 62 punts que l'apropen i molt a l'objectiu d'obtenir plaça europea:

• Gol anul·lat a Dovbyk en el minut 9, per fora de joc del davanter ucraïnès.
  • Ara sí, gran assistència de Tsygankov a Portu, que defineix amb qualitat per marcar l'1 a 0 en el minut 13.
  • Primera ocasió del Girona a la segona part, però la rematada de Dovbyk ha sortit desviada.
  • Cinc minuts més tard, en el 52, un altre cop Dovbyk, però aquesta vegada no ha arribat a la rematada per ben poc.
  • I en el 58 l'ocasió ha estat per a Daley Blind, però Herrando ha enviat a córner.
  • Pocs minuts més tard Tsygankov ha marxat del camp lesionat i el seu lloc l'ha ocupat Yan Couto, aquest dissabte suplent.
  • Una més de Dovbyk, aquesta a la sortida d'un córner, i gran aturada de Sergio Herrera.
  • Gol anul·lat a Savio per una falta prèvia de Stuani en el 85.
  • Però en el 86, ara sí que sí, ha arribat el 2 a 0, també de Savio, que ha sentenciat el partit amb una rematada amb l'exterior del peu esquerre. Assistència d'esperó d'Aleix Garcia.
  • Debut de Jastin a la Primera divisió en el temps afegit.
  • Al final del matx, Stuani ha estat reconegut per la seva darrera fita al Girona: des d'ara també és el jugador amb més partits al futbol professional amb la samarreta blanc-i-vermella. L'uruguaià en suma 243.