Girona

El Girona assalta El Sadar i recupera el liderat de Primera (2-4)

Els gols d'Iván Martín, Dovbyk, Tsygankov i Aleix Garcia permeten a l'equip gironí sumar la desena victòria de la temporada davant l'Osasuna

El Girona continua imparable. Els de Míchel tornen a ser, provisionalment, líders en solitari després de guanyar aquest dissabte a El Sadar per 2 a 4, en un partit on han hagut de remuntar un 2 a 1 en contra. Després de 12 jornades, els gironins han sumat 31 punts dels 36 possibles. A Girona, el somni continua.

• Primera gran ocasió del partit, al minut 7, per al Girona. Centrada lateral d'Arnau Martínez que remata amb el cap Yangel Herrera, però la seva rematada surt per sobre de la porteria de l'Osasuna.
  • El bon joc s'ha traduït al minut 16 amb gol d'Iván Martín, després d'un contraatac de manual del Girona. Savinho creua amb la pilota des del propi camp, la cedeix a Dovbyk, i l'ucraïnès posa la pilota al segon pal perquè Iván Martín remati a plaer per fer el primer del Girona.
  • Gol de l'Osasuna, al minut 25. El xut de Moi Gómez és rebutjat per Gazzaniga, que no pot fer res per aturar el xut posterior d'Ante Budimir.
  • Falta molt dura de Catena, que atura la progressió de Savinho, qui acaba veient la targeta groga. L'Osasuna utilitza el joc brut per aturar l'equip gironí, que està sent molt superior sobre del terreny de joc.
  • L'Osasuna surt endollat en aquesta segona part. Xut creuat de Mojica que no troba porteria per poc.
  • Gol de l'Osasuna, gol d'Ante Budimir al minut 54. Centrada lateral de Mojica que remata a la perfecció Budimir, després d'anticipar-se a Daley Blind.
  • Xut desviat de Yan Couto, que marxa desviat de la porteria defensada per Sergio Herrera, al minut 61.
  • Gol d'Artem Dovbyk al minut 71. Centrada lateral de Miguel Gutiérrez, que troba la rematada de cap del davanter ucraïnès per posar el 2 a 2 en el marcador.
Dovbyk, després de fer el segon gol del Girona (EFE)
  • El tercer del Girona, al minut 80, gràcies a Víktor Tsygankov. Combinació entre el "8" gironí i el seu compatriota Dovbyk per tornar a avançar l'equip blanc-i-vermell a El Sadar.
  • Al minut 90 ha arribat el gol d'Aleix Garcia, el quart del Girona. Centrada lateral de Portu, que Aleix Garcia remata picant la pilota i superant Sergio Herrera.
  • Victòria importantíssima del Girona a El Sadar per 2 a 4 --la desena de la temporada-- que permet a l'equip blanc-i-vermell recuperar el liderat de Primera a l'espera del que faci demà el Madrid contra el Rayo Vallecano.