Girona

El Girona exhibeix caràcter per remuntar contra l'Almeria (5-2)

L'equip de Míchel capgira un partit frenètic després del doblet inicial de Baptistao. Dovbyk, amb dos, Iván Martín, Savinho i Stuani, els autors dels gols

Xavier Aymamí ValeroActualitzat
  • Gol de l'Almeria (0-1). Baptistao caça una pilota dins de l'àrea, a centrada de Robertone, que s'acaba introduint dins de la porteria gironina amb la col·laboració de Paulo Gazzaniga.

• Minut 5. Un altre avís de l'equip andalús. Adri Embarba executa una falta llunyana que obliga Gazzaniga a desviar la pilota.

• Gol anul·lat a Iván Martín, al minut 8, per fora de joc previ d'Eric Garcia, que és el jugador que havia fet l'assistència.

• Ocasió clara per a David López, que al minut 15 ha resolt una jugada embolicada dins de l'àrea enviant la pilota fora per molt poc ajustada al pal.
  • Minut 20. Xut llunyà de Yangel Herrera que desvia Fernando Martínez. El Girona s'està mereixent el gol.

• Gol de l'Almeria (0-2), al minut 24. Contraatac de l'Almeria. Adri Embarba connecta un xut ras que desvia Gazzaniga, però que Baptistao sap aprofitar per posar el segon per a l'equip andalús.

• Aleix Garcia, a punt d'aconseguir el primer del Girona després d'un llançament de falta, desviat per un jugador de l'equip andalús.

• Goool del Girona! (1-2) Gol d'Iván Martín al minut 36 després de plantar-se sol davant del porter, a passada d'Aleix Garcia, i creuar la pilota davant de Martínez.
El gol d'Iván Martín ha obert el camí de la remuntada gironina (EFE)
  • El segon gol del Girona! (2-2) Minut 38. Blind asisteix Dovbyk a la frontal de l'àrea, i l'ucraïnès no perdona per posar l'empat al marcador. L'equip de Míchel iguala el partit en dos minuts bojos.

• Remuntada del Girooona! (3-2) Goool de Dovbyk en el minut 43! El tercer del Girona! El gegant ucraïnès s'ho ha cuinat tot sol dins de l'àrea, i s'ha desfet de fins a tres rivals per posar la pilota lluny de l'abast del porter andalús.

• Xut llunyà de Yan Couto, al minut 58, que atura sense problemes Martínez. La segona part ha començat amb les revolucions molt més baixes.

• Goool del Girona al minut 71! (4-2) Passada a l'espai mil·limètrica filtrada per Aleix Garcia que Savinho culmina després d'una gran conducció del brasiler.

• El cinquè del Girooona! (5-1) Gran jugada de l'equip gironí, amb Arnau centrant des de la banda dreta i Stuani rematant de primeres per aconseguir la maneta. Montilivi és una festa!