Girona

Un històric Girona es posa líder en solitari de Primera amb remuntada a Vila-real (1-2)

Els gironins capgiren el gol de penal de Parejo amb dianes de Dovbyk i Eric Garcia, i són primers, al davant de Madrid i Barça, amb 19 punts

• El comandante Morales ha generat el primer ensurt al Girona en els segons inicials del matx a boca de canó.
  • Gazzaniga s'ha lluït en dues arribades clares de Yéremi Pino. Pedraza també hauria pogut avançar els groguets.
  • El Girona, amb molta possessió i poca profunditat, només ha fabricat una acció de perill a la primera part. La contra de Savinho l'ha rematat Tsygankov molt forçat amb el cap.
  • Ja a la represa, un penal d'Iván Martín sobre Capoue l'ha transformat Dani Parejo en l'1 a 0 al minut 49 per avançar els groguets.

• Dovbyk ha replicat amb dues ocasions consecutives que han precedit el gol del mateix davanter ucraïnès a centrada de Savinho. El seu cop de cap ha igualat el matx al minut 57.

• Eric Garcia ha completat la remuntada (1-2, minut 61) amb un altre cop de cap després d'una pilota penjada per Aleix Garcia. El d'Ulldecona ha estavellat un cacau al travesser en la següent jugada pràcticament amb un Girona desencadenat.

• Stuani ha fregat el tercer en un regal inesperat de Jörgensen, que ha fet una desafortunada sortida de porteria. L'uruguaià també ha xutat al pal en una nova acció claríssima de gol poc després. L'1 a 3 també se li ha resistit a Yan Couto.

• Sisena victòria de l'equip de Míchel, que el situa líder en solitari de Primera per primer cop a la història amb 19 punts, un més que el Reial Madrid i dos més que el Barça després de 7 jornades de Lliga.