Montilivi segueix creixent
Girona

El Girona augmenta la capacitat de Montilivi amb una grada supletòria

El club tindrà 700 localitats més a l'estadi, amb un aforament total de 14.500

Redacció Esport3Actualitzat

Després d'una temporada brillant en què l'equip s'ha quedat a les portes d'Europa, el Girona ha decidit pensar en gran i augmentar l'aforament de Montilivi. Ho farà amb una grada supletòria de 700 seients, ubicada al gol sud. Amb aquesta ampliació, l'estadi gironí arribarà als 14.500 espectadors, el màxim aforament de l'entitat fins ara. 

Des que el Girona va pujar a Primera Divisió, el club de Delfí Geli ha anat fent millores a Montilivi, i un cop consolidats a la primera categoria, el club aposta per augmentar la capacitat

Aquest estiu, a més, es crearan dos nous espais VIP. Per una banda, una nova zona de seients VIP que s'ubicaran a la primera fila de tribuna superior. I un nou espai d'hospitalitat corporativa de 375 metres quadrats que se situarà en un espai annex a la tribuna de Montilivi.

Pel que fa al gol nord, s'eliminaran tots els lavabos provisionals i es faran d'obra. També es replantarà la gespa del camp, que combina gespa natural amb artificial.


Campanya d'abonaments

Per incentivar precisament l'assistència a l'estadi, el club ha presentat aquest divendres la nova campanya d'abonaments amb el nom "Som-hi, Girona". 

Una de les novetats és que aquest any tots els socis rebran al seu domicili el carnet físic de soci i de l'abonament sense necessitat de sol·licitar-lo. Serà l'última vegada que el club enviï el carnet físic als socis perquè el plàstic que es rebi sigui vàlid per sempre.

Tornen els cedits del Girona

El Girona ha comunicat que tots els jugadors que tenia cedits tornen als seus clubs d'origen. Es tracta de Taty Castellanos, el golejador dels últims partits, Riquelme, Reinier, Yan Couto, Yangel Herrera, Javi Hernández i Iván Martín

Anar al contingut