El Girona arrenca les obres de condicionament de la gespa de Montilivi
El Girona arrenca les obres de condicionament de la gespa de Montilivi
Girona

El Girona arrenca les obres de condicionament de Montilivi

Ja han començat els treballs de regeneració de la superfície de joc a Montilivi. El club també ha informat d'afectacions en els seients d'abonats de la zona de tribuna

Redacció Esport3Actualitzat

El Girona ha començat la instal·lació de la nova gespa de Montilivi, de cara a la temporada vinent. El club ha compartit imatges de l'inici de les obres de regeneració de la superfície del terreny de joc.

Canvis en alguns seients d'abonats a tribuna

A banda, el club ha informat que, amb l'objectiu de complir les condicions que determina la UEFA per acollir a Montilivi els partits de la Lliga de Campions, 79 seients d'abonats de tribuna es veuran afectats als partits que s'inclouen a l'abonament (Lliga i Copa del Rei) i caldrà cercar-los una nova ubicació a l'estadi. En aquesta zona se situaran els nous pupitres de premsa que exigeix la UEFA.

El club avisa que destinarà tots els seients disponibles que té per a la venda d'entrades en aquesta zona a reubicar aquests abonats i, en els casos que no sigui possible, se'ls oferirà seients en altres zones de l'estadi. Es tindrà en compte l'antiguitat de l'abonat a l'hora de seleccionar el seient.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut