La primera fotografia d'Alejandro Francés amb la samarreta del Girona 24-25
La primera fotografia d'Alejandro Francés amb la samarreta del Girona 24-25 (Girona FC)
Girona

El Girona apuntala la defensa amb Alejandro Francés

L'internacional sub-21 firma per a les pròximes 5 temporades i es converteix en la cinquena incorporació del primer projecte de Champions de la història del club

Redacció Esport3Actualitzat

Primer Ladislav Krejci, 25 anys, i ara Alejandro Francés, de 21. Una de les prioritats de Quique Cárcel en la planificació del primer projecte de Champions de la història del Girona ha estat apuntalar la defensa de Míchel amb futbolistes de present i futur. El central aragonès, provinent del Saragossa, es converteix en el cinquè reforç de l'estiu després del txec, Abel Ruiz, Gabriel Misehouy i Donny Van de Beek. 

Gironins i saragossans han arribat a un acord de traspàs concretat en 3,5 milions d'euros, més mig milió més en variables. El club d'origen del futbolista ha conservat un 10% de la plusvàlua d'una futura venda. Firma per a les pròximes cinc temporades.

Alejandro Francés, internacional sub-21, es va incorporar de ben petit al planter del Saragossa, l'única samarreta que ha defensat. Va debutar amb el primer equip la temporada 2019-20, amb 17 anys, en un partit de Copa i la seva estrena en Lliga va ser el juny del 2019 contra el Lugo.

Els últims anys Francés, valorat per la solidesa defensiva, s'ha convertit en el baluard indispensable de l'històric club de l'Aragó. Titular amb tots els entrenadors, no en va el curs passat va disputar 36 partits a la Lliga Hypermotion, i va anotar tres gols i una assistència.

Al tercer compromís de pretemporada dels de Míchel, aquest dissabte contra l'Espanyol (en directe per TV3), té la primera oportunitat de debutar amb els seus nous companys.

Anar al contingut