Els jugadors del Girona, celebrant el triomf contra el Reial Madrid (Reuters)

El Girona, amb la baixa d'última hora de Stuani per visitar el Sevilla

L'equip blanc-i-vermell s'enfronta a l'equip més en forma de la Lliga després de batre el Reial Madrid
Redacció Esport3 Actualitzat

El Girona tanca la 32a jornada de Lliga aquest dilluns visitant el Sevilla (21.00), a la recerca d'un triomf que certifiqui definitivament la permanència de l'equip a Primera. L'equip blanc-i-vermell recupera per a aquest desplaçament el central David López, però perd Cristhian Stuani, de baixa per molèsties al quàdriceps de la cama dreta. L'uruguaià s'afegeix a la llista de baixes als lesionats Aleix Garcia i Toni Villa. Tampoc viatjarà a Sevilla Arnau Martínez, que és baixa per acumulació d'amonestacions.

 

Després del triomf contra el Reial Madrid, el Girona es troba més a prop de la zona europea que del descens. Però Míchel no vol sentir a parlar encara d'Europa:  

"Guanyar l'altre dia va ser molt bo per a tots, però la Lliga continua i a Sevilla tenim un partit important. Ni el cos tècnic ni els jugadors pensem en Europa. Tenim 41 punts i el meu objectiu és sumar-ne 53. Encara ens falta, i l'equip ha de continuar en la mateixa versió en un camp i contra un rival que és el que ha fet més punts en els 5 últims partits. És un partit molt important i hem de fer les coses molt bé per guanyar els 3 punts." 

El tècnic de l'equip gironí creu que una de les seves feines és mantenir l'equip enfocat en l'objectiu després d'un triomf de prestigi:

"Tothom ha vist el nostre triomf sobre el Reial Madrid, aquest triomf té molta repercussió, i som un equip diferent del de fa una setmana. Ara hem d'arribar al més amunt possible i això passa per estar igual de concentrats, per ser un equip amb compromís i agressiu."  

 

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut