Reial Madrid

El Getafe denuncia l'insult de Bellingham a Greenwood

El jugador del Madrid li hauria dit "rapist" en anglès, que significa "violador"

Actualitzat

El Getafe ha traslladat una queixa al director de partit de LaLiga pel possible insult de Bellingham a Greenwood. El migcampista del Madrid l'hauria anomenat "violador" (rapist), tal com van recollir les càmeres del partit. LaLiga, com fa sempre en aquestes ocasions, ha sol·licitat un informe pericial de lectura de llavis per investigar la qüestió i actuar en funció del que quedi acreditat al cent per cent, sens dubte.

La imatge en què Bellingham podria haver anomenat "rapist" Greewood es va fer viral després del Getafe-Reial Madrid, encara que cap de les parts s'hi ha pronunciat. Tampoc els clubs han emès cap comunicat. Altres veus a les xarxes socials asseguren que no és "rapist" el que diu Bellingham, sinó "rubbish" ("escombraries"). Serà l'informe pericial de lectura de llavis el que dictamini, si pot ser, el que va dir el futbolista del Reial Madrid.

 

 

Greenwood va ser acusat el gener del 2022 d'agressió i intent de violació per la seva parella, la influencer Harriet Robson. Des de llavors i fins que va fitxar pel Getafe, el futbolista no havia disputat ni un minut, ja que el club que posseeix els seus drets, el Manchester United, l'havia apartat fins que s'aclarís el cas. Finalment, la causa sobre Greenwood va ser arxivada, però el United va decidir que sortís davant de la pressió dels aficionats.

 

LaLiga no té capacitat sancionadora

En cas de demostrar-se que Bellingham va insultar Greenwood, hauria de ser la RFEF l'encarregada de castigar el futbolista, ja que LaLiga no té capacitat sancionadora. Ara mateix, la Federació no té cap denúncia sobre el futbolista del Reial Madrid.

Anar al contingut