Míchel, en el moment de sortir a la gespa del Parc dels Prínceps
Míchel, en el moment de sortir a la gespa del Parc dels Prínceps (@GironaFC)
Girona

El gest que engrandeix Míchel en la xerrada prèvia al PSG: cedeix la paraula al més estimat

L'entrenador del Girona va cedir la paraula a un dels membres històrics del vestidor

Redacció Esport3Actualitzat

Un vestidor de futbol és molt més que un grup de futbolistes. Sense la feina invisible però imprescindible de tots els de membres de l'staff seria impossible entendre l'èxit del Girona. Conscient d'això, en la xerrada prèvia a l'històric debut de Champions, Míchel va cedir la paraula a un dels membres més estimats per la plantilla. Es tracta de l'encarregat del material, Josep Maria Luis.

La història del Jota, com se'l coneix, permet entendre la metamorfosi del club. Va entrar l'any 2003 a Tercera, quan portava les samarretes amb el seu cotxe, i es jubilarà veient el seu equip a la Lliga de Campions. De fet, amb els 67 anys ja complerts, Luis va allargar la seva vida laboral una temporada més per ser part del somni europeu. Les seves paraules de dimecres estaven plenes d'emoció:

"En ma vida m'hauria imaginat una cosa així. Avui diversos excompanys vostres m'han demanat que ho gaudiu. Gaudiu-ho i que sigui guanyant el partit."

De portes enfora, Luis s'ha fet popular per ser l'autor del crit que motiva els futbolistes de Míchel abans de cada enfrontament, una tradició que perdura des dels temps de Segona B.

Menció a la lluita d'Unzué en favor de la llei ELA

Però l'entrenador madrileny va tenir un altre gest que l'engrandeix aprofitant la xerrada tècnica amb els futbolistes. Míchel els va esperonar recordant la lluita de l'exentrenador del Girona Juan Carlos Unzué perquè els polítics impulsin la llei ELA, ara que sembla que pot ser una realitat: "Persones com ell han deixat un llegat."

Mira el documental "L'últim equip del Juancar", del departament d'Esports de 3Cat

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut