Una de les reaccions de Vinícius contra el Madrid (Reuters)
Esports

El gest de Vinícius que el deixa retratat

El brasiler altera l'afició blanc-i-vermella amb les seves reaccions

Redacció Esport3Actualitzat

S'obre un nou capítol de Vinícius que genera malestar i crítiques per tot arreu. El partit de la Copa del Rei entre l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid (4-2) va ser prou mogut, i no només per la derrota dels blancs al derbi. Un dels protagonistes, altra vegada, va ser el brasiler Vinícius, que venia de reconèixer la seva actitud inadequada en algunes ocasions. Això ho va dir diumenge, després d'eliminar el Barça al partit de Supercopa. Dies més tard, sembla que hagi oblidat els seus errors i ho ha tornat a fer.

 

El duel va estar ple de moments tensos, que deixen l'afició blanc-i-vermella ben calenta. Per exemple, un d'aquests moments, quan Vinícius va tenir una ocasió en què va intentar rematar de taló una centrada. En fer-ho, Oblak va rebutjar la pilota per evitar el gol, i al Brasiler no se li va acudir res més que, en lamentar-se per l'ocasió, dir obertament a la grada del Metropolità:

"És que soc molt bo. Mare meva".

Una altra reacció, també, quan va assenyalar l'escut davant de l'afició de l'Atlètic de Madrid.

 

I aquí no s'acaba la història, ja que va fer algun altre gest provocador després de celebracions, protestes, jugades, i decisions que va prendre l'equip arbitral com, per exemple, quan li van treure targeta groga al minut 45. Ara, a l'espera de si torna a reconèixer que la seva actitud, de vegades, ha de millorar.

 

 

 

 

 

Anar al contingut