Jofre celebrant el gol contra l'Albacete (Espanyol)
ESPANYOL

El gest de Jofre Carreras en record de la seva mare: "Ser al camp és una manera d'escapar-me i ser feliç"

Torna a somriure amb l'Espanyol després de perdre el pare i la mare en un any i mig

Oriol VidalActualitzat

Golàs i assistència per tornar l'Espanyol a les places d'ascens directe. Li calia una tarda de protagonisme, a Jofre Carreras: per guanyar pes en els plans de Manolo González i per poder dedicar el gol a la seva mare, a qui va perdre fa un mes. Un tràngol duríssim, i després de la mort del seu pare l'octubre del 2022:

"És evident que no han estat dies ni mesos fàcils... Però, per sort, tinc gent al costat que m'estima molt. Hi ha un grup aquí que és una família. Estic molt content pel suport del club, de la gent, dels companys... Cada dia vaig millorant. Ser al camp és una manera d'evadir-me, d'escapar-me, de ser feliç. I ajudar l'equip amb números i gols sempre està bé."

Ara mirarà de repetir-ho a Butarque, on divendres a la nit toca acostar-se al líder, un Leganés que està a quatre punts. Un partit de molt d'impacte anímic. 

"És el líder, és un gran equip, però nosaltres sabem quin és el nostre objectiu. Els punts compten el mateix. Però intentarem guanyar. La gent sempre dona un plus amb un entrenador nou. La manera de jugar del Manolo et dona més il·lusions, però sempre hem tingut clar l'objectiu i el perseguirem. No hi ha cap partit fàcil. Tot està molt ajustat i caldrà lluitar-ho."

Jofre Carreras durant la roda de premsa (Espanyol)

L'extrem gironí mirarà de seguir sent decisiu, com en altres ascensos dels blanc-i-blaus ho van ser Jordi Lardín, Javi Puado o Nico Melamed. De moment, la consigna de l'entrenador és clara:

"El Manolo sempre ens demana que siguem atrevits, que provem de fer coses. A aquestes altures de temporada ja no és tot purament tàctic o estratègic. Hem de ser atrevits i tenim la qualitat per fer-ho: potser un punt clau. Tenim una responsabilitat i hem de creure en les nostres opcions."

 

 

Anar al contingut