Félix i el seu pare, a la dreta de la imatge

El gest de Joao Félix que corrobora la seva bona integració al Barça

El futbolista de moda al club ha presenciat en directe la victòria de l'equip d'handbol contra la seva bèstia negra
Redacció Esport3 Actualitzat

Joao Félix sembla que s'hagi proposat guanyar-se el cor dels culers en temps rècord. Si en els seus primers partits s'ha posat el barcelonisme a la butxaca amb gols i assistències, aquest dijous ha dedicat el vespre a animar una de les seccions professionals del club des de la graderia del Palau Blaugrana.

El portuguès ha presenciat en directe la brillant victòria de l'equip d'handbol contra la seva bèstia negra, el Magdeburg (32-20). Acompanyat del seu pare, Félix ha vist les evolucions del seu compatriota Luís Frade, pivot de l'equip d'Antonio Carlos Ortega, i ha baixat a saludar-lo al vestíbul dels vestidors al final del partit. Amb Frade l'uneix una bona relació, per molt que creixessin en planters diferents de Lisboa: el "menino" al Benfica i Frade a l'Sporting Club.

Una figura blaugrana com Dika Mem agraïa el gest de Joao Félix: "És la imatge del Barça. Ens agrada que ens vinguin a veure, que no sempre siguem nosaltres". Missatge enviat als cracs de les altres seccions.

Tornant a Joao, a l'estiu va confessar que el Barça era l'equip dels seus somnis, i Joao Félix, cedit per l'Atlètic de Madrid per una sola temporada, està fent una decidida immersió en el món culer.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut