barça

El gest de Hansi Flick que agradarà als culers de tot el món

L'alemany ha dedicat part del matí lliure d'aquest divendres a atendre les peticions dels aficionats culers de Maryland

Redacció Esport3Actualitzat

De mica en mica, els culers van coneixent trets de la personalitat de Hansi Flick. A mesura que avança la pretemporada, la imatge del tècnic es desprèn de prejudicis i es va definint amb moments com el que s'ha viscut aquest divendres a Maryland. Puntual, exigent, però també proper.

L'alemany ha reduït de dos a un els entrenaments previstos per a aquest divendres previ al clàssic de pretemporada (matinada del 3 al 4 d'agost a la 1.00, per TV3) i ha donat el matí lliure als jugadors. En el cas de Flick, l'ha dedicat, en part, a satisfer les peticions dels aficionats blaugranes dels Estats Units que esperaven a la porta de l'hotel d'Annapolis.

Amb serenitat i tota la paciència del món, l'entrenador ha signat autògrafs en tota mena de suports: pilotes, samarretes, llibretes... Flick també s'ha fotografiat amb qui l'hi ha demanat i fins i tot ha respost el "Visca el Barça!" d'un fan amb un altre "Visca el Barça!" amb el seu accent de Baden-Württemberg. Transmet alegria i des de dijous té un motiu més perquè ja pot comptar amb Jules Koundé.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut