El nou dorsal de Nico, el cop de porta definitiu al Barça?
El nou dorsal de Nico, el cop de porta definitiu al Barça? (EFE)
Futbol

El gest 10 de Nico Williams amb l'Athletic Club: hereta el dorsal de Muniain

En una picada d'ullet a l'Athletic Club que és tot un símbol, Nico Williams vestirà el mític dorsal 10 heretat d'Iker Muniain

Redacció Esport3Actualitzat

Nico Williams serà el nou 10 de l'Athletic Club. Aquest podria ser el cop de porta definitiu de l'extrem al FCB. Heretar el dorsal d'Iker Muniain per afrontar la temporada en què l'equip torna a Europa és tota una declaració d'intencions.

L'Athletic Club ha estat el primer equip de La Lliga a anunciar els dorsals oficials per al nou curs. I no ha passat inadvertit el canvi que afecta Nico Williams, l'estrella del conjunt blanc-i-vermell pretès pel Barça.

Un gest que es podria confirmar la continuïtat del jugador, escenari que és el més possible en aquests moments després de diverses setmanes carregades de rumors. El club ho ha anunciat en un vídeo protagonitzat pel mateix extrem internacional:

Álvaro Djaló, acabat d'aterrar de l'Sporting de Braga, hereta l'11 de l'extrem navarrès. Un relleu generacional que sembla ratificar que Nico jugarà de blanc-i-vermell aquest curs per més que segueixin les especulacions des de Barcelona. Té contracte fins al juny del 2027.

El Barça llença la tovallola

Segons ha informat l'agència EFE, el Barça ja hauria tancat el capítol Nico Williams i estaria explorant el mercat a la recerca d'altres opcions. Davant "la falta de posicionament del davanter" l'entitat blaugrana anirà al mercat a buscar altres alternatives, a la recerca d'un jugador que pugui actuar com a extrem per l'esquerra.

Anar al contingut