El germà de Garnacho explota contra un picant rumor sobre la relació amb Messi
Futbol

El germà de Garnacho explota contra un picant rumor sobre la relació amb Messi

Roberto Garnacho, el menor de la família del jugador del Manchester United, ha desmentit un mal vincle entre el seu germà i el capità de l'Argentina

Diuen que les xarxes socials les carrega el diable. Però aquest cop qui ha atiat el foc ha estat un exjugador del Manchester United Rio Ferdinand. La llegenda del conjunt d'Old Trafford ha assenyalat que Messi ha deixat de seguir Garnacho a les xarxes socials després de la celebració del gol contra l'Everton. El motiu estaria, ja no en el fet que imités Cristiano Ronaldo, sinó en les seves constants referències a ell en les concentracions de la selecció argentina.

Segons ha explicat Ferdinand, el motiu ocult de la mala relació entre Garnacho i l'ex del Barça i el PSG estaria en les seves referències constants a Cristiano com el millor jugador de la història:

"El meu fill em va dir l'altre dia que Messi havia deixat de seguir Garnacho. No li importa dir: 'Soc un home de Cristiano Ronaldo. Qui és el GOAT? Ronaldo.' Fins i tot quan és a la selecció argentina."

Les paraules de Ferdinand prenen rellevància. El seu fill Lorenz és porter de les categories inferiors del Brighton i, segons el jove porter, Garnacho no va parar de fer referències a Cristiano Ronaldo quan es trobava concentrat amb l'Argentina.

 
 

El germà de Garnacho treu l'extintor

Després d'aquest enrenou creat per Ferdinand, el germà de Garnacho ha contestat a través d'X:

"Fals, Messi mai no l'ha seguit, deixa d'inventar coses només per crear odi, Garna els estima i admira tots dos i tots vostès estan tractant de crear una rivalitat."

D'aquesta manera, va deixar clar una vegada més que el jove futbolista no té una preferència per cap dels dos.

 

Anar al contingut