McGrath en el pas als 15 km
McGrath en el pas als 15 km (RFEA)
Atletisme

Paul McGrath, plata als 20 km marxa; gesta de Guillem Crespí i Mechaal es queda sense medalla

Guillem Crespí ha estat la sorpresa de la delegació espanyola i ha fet història amb un meritori sisè lloc a la final dels 100 mll

Redacció Esport3Actualitzat

L'atleta gavanenc Paul McGrath ha aconseguit la medalla de plata a la cursa dels 20 quilòmetres marxa dels Europeus de Roma, amb un temps d'1h 19m 31s.

El català anava primer fins al quilòmetre 15 aproximadament, quan Kalström l'ha avançat. Finalment, el suec s'ha endut l'or; ha arribat 18 segons abans que el català.

Tercer ha estat l'italià Fortunato amb 1h 19m 54s.

Guillem Crespí fa història als 100 metres

Una altra gesta d'atletes catalans. El barceloní Guillem Crespí amb només 21 anys s'ha convertit en la revelació de la velocitat de la delegació espanyola. Ha aconseguit arribar a la final dels 100 metres, fet que constitueix ja tota una gesta. El jove velocista del Barcelona Atletisme, que en les semifinals ja havia rebaixat la plusmarca catalana sub23 amb un registre de 10.19 no s'ha conformat en ser a la final i en la cursa decisiva encara ha rebaixat una centèsima més la seva marca personal (10.18) per signar un sisè lloc en la final de l'Europeu.

Crespí entra en la història de la velocitat (@atletismoRFEA)

Mechaal, a les portes de medalla

El palamosí Adel Mechaal s'ha quedat a les portes de pujar al podi. Ha estat quart en la prova dels 5.000 metres

Mechaal, cansat, a l'arribada
Mechaal ha estat a punt de pujar al podi (RFEA)
Anar al contingut