Savinho està tenint un paper destacat en la seva primera Copa Amèrica amb el Brasil i, fins i tot, s'ha estrenat com a golejador
Savinho està tenint un paper destacat en la seva primera Copa Amèrica amb el Brasil i, fins i tot, s'ha estrenat com a golejador
girona

El futur de Savinho, més a prop del City que del Girona

El futur del brasiler encara està per decidir, però el seu rendiment a la Copa Amèrica l'apropa a Manchester

Redacció Catalunya Ràdio/Esport3Actualitzat

Savinho va ser un dels jugadors de la temporada a la Lliga, peça clau en el Girona que va aconseguir la històrica classificació per la Champions, a Montilivi confiaven i encara confien a poder tenir-lo una temporada més, però tot i que la negociació encara està oberta, el seu futur la temporada vinent sembla més a prop del City de Guardiola que del Girona de Míchel.

El City, disposat a comprar-lo i a quedar-se'l

La gran temporada de Savinho a Montilivi va aixecar l'interès de molts clubs ja al mercat d'hivern i des d'aquell moment l'opció que el City l'acabés comprant va semblar la més factible. El Manchester City fa mesos que tenia decidit exercir l'opció de compra amb el Troyes, club que també pertany al grup City, però sempre amb la possibilitat sobre la taula de deixar Savinho un any més a Girona. Ara mateix, l'opció Girona sembla tenir menys possibilitats pel fet que el Manchester City s'ha decidit a incorporar Savinho aquesta pròxima temporada, tenint en compte el rendiment del brasiler durant tota la temporada al Girona i també els bons partits que està fent a la Copa Amèrica amb la selecció brasilera.

Desequilibrant per les dues bandes

Segons va explicar el periodista Oriol Domènech a "El club de la mitjanit" de Catalunya Ràdio, els responsables esportius del Manchester City s'han acabat de convèncer d'incorporar Savinho aquesta mateixa temporada després de veure que és capaç de ser decisiu jugant a qualsevol de les dues bandes, a l'esquerra, on ha jugat la major part de la temporada amb el Girona, i a la dreta, des d'on està actuant amb el Brasil. Al Girona, segons fonts pròximes a la direcció esportiva, pràcticament es dona per perdut Savinho per aquesta pròxima temporada: "Depèn del City. No hi ha res definitiu, però l'opció més probable és que marxi a Manchester."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sávio Moreira (@savinho)

Anar al contingut