Peñarroya dibuixa el seu full de ruta al Barça
Peñarroya, que ja ha estat fotografiat al Palau, dibuixa el seu full de ruta al Barça (FCB)
Bàsquet

El full de ruta de Joan Peñarroya, que promet espectacle: "Prefereixo guanyar 100-99 que 60-59"

En una entrevista als mitjans del club, el nou tècnic del Barça de bàsquet descriu les seves principals característiques com a entrenador

Redacció Esport3Actualitzat

"Prefereixo guanyar 100-99 que 60-59". Signa la frase Joan Peñarroya, nou entrenador del Barça de bàsquet. Tota una declaració d'intencions del tècnic de Terrassa. En una entrevista que ha concedit als mitjans del club, Peñarroya dibuixa els trets principals del Barça que vol:

"No soc dels entrenadors que pensen que els equips han de jugar com el tècnic vol. Penso que soc jo qui s'ha adaptar als jugadors que tinc. I quan la plantilla estigui completa i ens coneguem tots una mica millor, serà el moment de decidir cap on volem que vagi el nostre joc. L'objectiu serà treure el màxim rendiment possible de la plantilla per guanyar partits i poder aspirar als títols. A mi m'agrada tenir un joc dinàmic i en què la polivalència dels jugadors s'expressi a la pista. Tindrem temps de veure com volem jugar, però tinc clar que he de trobar la manera de jugar millor amb els jugadors que tingui."

Un d'aquests jugadors serà Kevin Punter, del qual Peñarroya fa aquesta valoració:

"En el bàsquet actual es necessiten jugadors d'aquestes característiques, amb capacitat de generar molt perill per ells mateixos. Tenim jugadors al planter que ja ho fan, però sumar-ne un altre ens anirà molt bé. Té una gran trajectòria i és molt decisiu."

A nivell personal, considera que el seu bagatge a les banquetes fa que arribi totalment preparat per al repte del Barça:

"Sé perfectament el tipus de club a què arribo. No hi ha res més amunt que el Barça. És un club punter a nivell nacional i internacional. Hi pot haver clubs del mateix nivell, però no més amunt. És el màxim. Jo he passat per totes les categories, per tots els esgraons, fins a guanyar-me aquesta oportunitat. Crec que arribo en un bon moment de maduresa. La motivació i les ganes són màximes."

Peñarroya està convençut que, amb l'ajuda del Palau, l'equip estarà preparat per fer una gran temporada. 

Anar al contingut