Iago Aspas ha vist com el seu gol quedava anul·lat per fora de joc
Iago Aspas ha vist com el seu gol quedava anul·lat per fora de joc (EFE)
Futbol

El fora de joc semiautomàtic s'estrena a la Lliga amb polèmica

El Celta ha remuntat contra l'Alabès tot i el primer gol anul·lat a Iago Aspas per un fora de joc aparentment inexistent

Redacció Esport3Actualitzat

El Celta s'ha estrenat amb una patida victòria a Balaídos contra l'Alabès. El conjunt basc s'ha avançat al marcador amb un gol de Kike García i ha posat les coses molt complicades al conjunt local. Un Celta que ha empatat el marcador al límit del descans. A priori, no semblava que hi hagués cap motiu perquè entrés en joc el VAR. 

Però així ho ha fet. I el gol ha quedat anul·lat per un fora de joc previ a la rematada final de Iago Aspas. Gerra d'aigua freda a Balaídos, que veia com el seu equip marxava al descans per sota al marcador. La polèmica ha arribat quan s'ha mostrat la imatge que ha fet servir el VAR per invalidar l'acció del gol. 

El fora de joc ha estat de Douvikas, que ha deixat de cara per a l'entrada de Iago Aspas. La posició de l'atacant del Celta, però, deixa molts dubtes, ja que segons la repetició, sembla que estigui en línia amb el seu defensor

 


El fora de joc semiautomàtic és una de les novetats d'aquesta temporada a la Lliga i la seva estrena sembla no deixar contents als protagonistes. Aquesta nova tecnologia s'ha fet servir ja a la Champions i ara s'instal·la a la competició espanyola. La primera posada en escena ha estat aquesta acció que s'ha decidit per mil·límetres. 


Mira el resum del Celta-Alabès (2-1)

Anar al contingut