Eden Hazard, homenatjat a Brussel·les aquest estiu (Europa Press)
Futbol

El fitxatge més car del Reial Madrid anuncia la retirada després de no trobar equip

Eden Hazard plega als 32 anys després de triomfar a la Premier League i amb la selecció belga, i de fracassar a l'equip blanc

Actualitzat

"Cal saber escoltar-se i aturar-se al moment que toca", explica Eden Hazard a l'hora de comunicar a les xarxes socials la seva retirada. L'antic nou prodigi del futbol belga ha decidit posar final a la seva carrera als 32 anys i després de més de 700 partits oficials a l'esquena. Les lesions que patia de forma continuada en els últims anys de trajectòria i, possiblement, la falta d'ofertes que el satisfessin, han provocat la decisió.

 

Eden Hazard va arribar al Reial Madrid l'estiu del 2019 amb l'etiqueta de ser el millor jugador de la Premier League. Tot i que li quedava un any de contracte amb el Chelsea, l'equip blanc va optar per fitxar-lo aquell mateix estiu a canvi de 115 milions d'euros.

Però aquell fitxatge galàctic ha acabat sent un dels grans fiascos de la història recent del club blanc. L'internacional belga, propens a les lesions i una mica erràtic pel que fa a la nutrició, va jugar amb l'equip blanc 76 partits en 4 temporades, anotant 7 gols. Després d'intentar-ho molt, el Madrid va arribar a un acord aquest estiu per desvincular-lo del seu contracte. El fet que es tanqués el mercat de fitxatges i que Hazard no s'hagués compromès amb cap equip ja permetia intuir el desenllaç.  

El passat mes de juny, després d'anunciar la seva retirada de la selecció belga, Hazard va rebre un calorós homenatge per part de l'afició del seu país.

 

Anar al contingut