Els jugadors de l'Athletic van sortir de festa per Bilbao
Futbol

El festival improvisat que han muntat els jugadors de l'Athletic per Bilbao

L'equip surt de festa pels carrers de la capital de Biscaia i se'ls acaben unint molts aficionats

Redacció Esport3Actualitzat

Els jugadors de l'Athletic continuen de festa des que es van proclamar campions de la Copa del Rei davant el Mallorca en la tanda de penals. La gran celebració oficial es durà a terme dijous amb la gavarra de l'Athletic, però l'equip ha fet una prèvia i ja ha tingut un gran contacte amb l'afició després d'aconseguir el títol.

Resulta que han estat celebrant la Copa pels carrers del centre de Bilbao, vestits de carrer i, aparentment, com un grup d'amics. Però la cosa ha anat més enllà, i així ho ha mostrat Iñaki Williams a través de les xarxes socials.

"Estem bojos del cap"

La bogeria se'ls ha escapat de la mà, i s'hi han unit centenars d'aficionats. Tot plegat, ha acabat amb un festival improvisat entre jugadors i aficionats amb una electroxaranga amb Villalibre a la trompeta.

L'Ertzaintza ha obert "expedient" a quatre jugadors de l'Athletic Club, els noms dels quals no ha revelat, per "una concentració no comunicada", la celebració que van fer ahir a la nit de manera espontània pels carrers de Bilbao.
Segons ha confirmat a EFE la mateixa Ertzaintza, a aquests quatre jugadors "se'ls obre expedient per una concentració no comunicada", que comporta "sancions administratives" per una "infracció a la llei orgànica de protecció de la seguretat ciutadana".

Imatges virals

Desenes de vídeos publicats a les xarxes socials reflecteixen una celebració en què el capità, Iker Muniain --a qui un dels seus amics porta a coll-- va exercir com a mestre de cerimònies en una animada cercavila en què els acompanyava un nombrós grup de persones.


"Aquesta tarda hem decidit escalfar motors per a la gavarra de manera espontània i ha estat increïble viure-ho amb tots vosaltres. Una joia, la resposta de la gent, el seu afecte, el seu tracte, el seu respecte i fins i tot la seva col·laboració. Aupa Athletic!", publicava al voltant de la mitjanit a les seves xarxes socials el mateix Muniain.

També l'Athletic s'ha fet ressò de la festa --amb un d'aquests vídeos-- que va culminar als cèntrics jardins d'Albia de la capital biscaïna.

"Aquesta espontaneïtat, aquest voler celebrar-ho amb els teus, com un més. I que els athleticzales siguin també un més. Que bonic", diu el club.

 

Anar al contingut