Marcelo Bielsa, queixant-se des de la banda (Reuters)

El "fair play" de Marcelo Bielsa deixa sense opcions d'ascens directe el seu equip, el Leeds United

El Leeds ha deixat escapar les últimes opcions de pujar directament a la Premier League quan el tècnic argentí ha ordenat als seus jugadors que es deixessin marcar un gol
Actualitzat

La penúltima jornada de la Premiership, en què estava en joc una plaça d'ascens directe a la Premier League i quatre places de promoció, ha viscut una situació singular quan Marcelo Bielsa, tècnic del Leeds United, ha posat el "fair play" al davant del resultat en el partit contra l'Aston Villa.

L'equip de l'argentí s'ha avançat en el marcador aprofitant que un jugador del Villa estava estès a terra lesionat. La jugada ha provocat queixes dels jugadors locals i picabaralles fins que Bielsa ha ordenat els seus jugadors que es deixessin marcar el gol de l'empat, fet que algun d'ells no ha acceptat de bon grat.

L'empat del Leeds a Birmingham impedeix matemàticament al Leeds acabar segon darrere el ja ascendit Norwich. Segon serà el Sheffield United, que també torna a la màxima categoria. Mentrestant, el Leeds de Bielsa i l'Aston Villa de John Terry es podrien tornar a veure les cares a Wembley per una plaça de tornada a la Premier.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut