Victor Wembanyama contra Yuki Kawamura
Victor Wembanyama contra Yuki Kawamura
Jocs Olímpics de París

David contra Goliat: el duel més desigual als Jocs de París

Yuki Togashi, jugador més baix del torneig, s'ha enfrontat al sostre de la competició, Victor Wembanyama

Redacció Esport3Actualitzat

Els Jocs Olímpics de París no paren de deixar imatges curioses. Una d'aquestes imatges s'ha viscut en el partit de bàsquet entre França i el Japó. Els dos jugadors amb més diferència d'alçada en el torneig s'han vist les cares sobre el parquet. En el conjunt amfitrió hi juga el sostre de la competició, Victor Wembanyama (2,22 m), mentre que els japonesos tenen el jugador més baix, Yuki Togashi (1,67 m).

Els jugadors han coincidit a la pista en algun moment, i s'ha evidenciat la gran diferència entre tots dos. Un David contra Goliat en tota regla. De fet, Wembanyama era molt superior en altura a la resta de jugadors de la selecció nipona. A banda de Togashi, els japonesos tenien un altre base que no arribava al metre i setanta-cinc centímetres, Yuki Kawamura (1,72 m), però que se les ha enginyat per anotar 29 punts en l'enfrontament.

Patiment per guanyar

Tot i les diferències anecdòtiques, el Japó ha tingut contra les cordes els francesos. França perdia de quatre punts a tretze segons del final, però ha estat capaç de forçar la pròrroga amb un tres més un polèmic. En el temps extra, els de Vincent Collet han aconseguit sumar un triomf clau per classificar-se per als quarts de final.

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut