Roque celebra el gol 1.000 del seu equip a la història del Brasileirao
Roque celebra el gol 1.000 del seu equip a la història del Brasileirao
FUTBOL

El duel entre Vitor Roque i Endrick deixa un empat a gols i un penal fallat pel madridista

Un gol del davanter amb un preacord signat amb el Barça evita la derrota del Paranense davant el Palmeiras

RedaccióActualitzat

Paranaense i Palmeiras han empatat (2-2) en el partit que enfrontava a les dues apostes de futur de Barça i Reial Madrid, Vitor Roque i Endrick. El "culer" ha estat el gran protagonista del desenllaç del partit provocant el penal de l'1-2 i marcant el gol de l'empat al minut 72 que ha evitat la derrota dels seus. Roque, de 18 anys i amb un preacord amb el Barça, està en ratxa: 6 gols en els últims 5 partits. Com a anècdota, a més, la diana ha estat la que ha fet 1.000 en la història del seu club al Brasileirao.

A l'altra costat, Endrickjugador que s'incorporarà el juliol del 2024 al Madrid. El del Palmeiras també va deixar la seva empremta en el partit anotant el primer gol del matx. La nota negativa per a ell va ser el penal fallat encara amb l'empat a zero al marcador. El porter Léo Linck va endevinar les intencions d'un davanter que ha costat més de 70 milions a Florentino Pérez.

Una batalla de nous que té la gènesis al Brasil i que té tots els visos de continuar a Europa. El tigre Roque versus Endrick, continuarà...

 

Anar al contingut