El Sevilla queda tercer de grup amb només un punt (EFE)

El Dortmund sentencia Lopetegui i deixa el Sevilla gairebé fora de la Champions (1-4)

La destitució del tècnic ja s'ha fet oficial i l'anunci de Sampaoli com a nou entrenador sevillista és qüestió d'hores
Redacció Esport3 Actualitzat

Julen Lopetegui arribava a la cita amb peu i mig fora del Sevilla. El Borussia Dortmund ha acabat de sentenciar el tècnic local amb una golejada contundent (1-4). Tot apunta que l'argentí Jorge Sampaoli en serà el seu substitut per viure la segona etapa al club del Pizjuán. Les opcions del Sevilla a la Champions s'han evaporat pràcticament després de completar amb un sol punt els tres primers partits de la fase de grups.

Raphael Guerreiro ha obert el marcador amb un golàs (0-1, minut 6) que ha deixat Bono sense resposta. A Youssef en-Nesyri li ha faltat punteria en una doble ocasió claríssima absolutament sol, jugada que s'ha fet pocs minuts després. El Sevilla ha continuat insistint amb un cop de cap d'Isco d'esquena a la porteria que ha blocat el porter.

Al minut 21, intervenció del VAR quan l'àrbitre ha ensenyat la targeta vermella a En-Nesyri per fer falta com a últim home a Ozcan en un contraatac de fins a 3 jugadors sols del Dortmund. Després de consultar les imatges, el mateix col·legiat ha rectificat la seva decisió inicial perquè hi havia falta d'Adeyemi a Jesús Navas en l'acció prèvia al contracop alemany. Al minut 37, En-Nesyri ha tornat a fregar l'empat però el seu cop de cap l'ha salvat miraculosament el veterà Alexander Meyer.

En el córner posterior, Téllez tampoc ha aconseguit posar la pilota al fons de la xarxa. Del possible 1-1 s'ha passat al 0-2 al minut 41 amb una impressionant acció de geni de Jude Bellingham. El capità del Dortmund ha recollit una pilota a l'espai amb una gran desmarcada, ha deixat assegut Gudelj i ha superat Bono amb un xut a l'angle llarg. El Sevilla ha quedat definitivament tocat i enfonsat amb el 0-3 de Moukoko al minut 43. El gol ha fet esclatar el Sánchez Pizjuán contra la llotja, contra el president sevillista, i s'han sentit càntics a favor de Lopetegui.

A la segona part, En-Nesyri ha trencat la seva malastrugança de cara a porteria i ha donat esperances de remuntada als sevillistes amb l'1-3 en un cop de cap magnífic al minut 51. En el següent contraatac Moukoko hauria pogut ampliar les diferències encara més, però Bono ha fet una gran aturada. Alex Telles ha perdonat també el segon dels andalusos en un contraatac conduït per Lamela.

En un matx boig d'anades i tornades, de cantó a cantó, Moukoko ha avisat novament el Sevilla en una gran ocasió. Malen també podria haver marcat al minut 71 en una brillant desmarcada dins l'àrea. Julian Brandt ha acabat marcant l'1-4 del Borussia amb un cop de cap al minut 75 aprofitant els desajustos defensius del Sevilla.