Vitor Roque en la tradicional foto amb l'escut del Barça (EFE)

El dorsal més probable per a Vitor Roque al Barça

El flamant fitxatge brasiler pot escollir entre sis números que estan lliures: 10, 12, 16, 19, 24 i 25
Redacció Esport3 Actualitzat

Vitor Roque va arribar aquest dimecres al matí a primera hora procedent del Brasil i no ha parat gairebé ni un moment. Tigrinho va passar la revisió mèdica i va fer la tradicional sessió fotogràfica davant de l'escut del club. Primer dia de compromisos amb el seu nou equip amb l'expectativa de veure el seu rendiment ben aviat al camp. Quin dorsal lluirà el jove brasiler al terreny de joc? Tot sembla apuntar a un número, ben conegut per al millor jugador del món, Leo Messi.

Aquests són els dorsals entre els que pot triar i remenar Roque: 10, 12, 16, 19, 24 i 25. Hi ha 19 números ocupats dels 25 disponibles, ja que es tracta d'una plantilla curta.

Donada la seva joventut, 18 anys, sembla molt improbable que Tigrinho s'aventuri amb el número 10. El dorsal amb més responsabilitat, el de Maradona, Romario, Rivaldo, Ronaldinho o Leo Messi, i amb un últim precedent, Ansu Fati, a qui li ha causat malastrugança el pes de la samarreta.

El número 25 seria un dorsal reservat per als porters, i el 12 per a la línia defensiva.

Segons va confessar en una entrevista fa uns mesos, Roque es veuria lluint el dorsal 19. L'últim a dur-lo va ser Frank Kessié, i també l'han portat recentment Ferran Torres i el Kun Agüero. Un dorsal que quedarà a la retina de l'afició blaugrana per aquell jove Leo Messi començant a fer de les seves al primer equip.

Leo Messi va lluir el dorsal 19 (EFE)

En les imatges d'aquest dimecres al vestidor del Barça, la taquilla del brasiler és propera a la de Marcos Alonso, que té el 17, cosa que ha alimentat les especulacions sobre el dorsal 19 com l'escollit per Roque.

Roque coneixerà divendres els companys en el primer entrenament després del Nadal. Ha firmat per vuit temporades, fins al 2031. A la presentació oficial el 3 de gener se sabrà finalment quin dorsal tindrà el brasiler.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut