El doctor Pruna va tenir molta feina a l'estadi d'Anoeta (Reuters)

El doctor Pruna també va acabar lesionat el partit contra la Reial Societat

El metge del primer equip del Barça va caure i es va trencar el tendó del colze dret
Redacció Esport3 Actualitzat

El responsable mèdic del primer equip del FC Barcelona, el doctor Ricard Pruna, va tenir molta feina en el partit dels blaugranes contra la Reial Societat. Pràcticament tots els defenses que van jugar, Gerard Piqué, Ronald Araujo, Dani Alves, Jordi Alba i Clement Lenglet, van requerir la seva atenció. Afortunadament, tot va quedar en un ensurt i els cinc defenses han entrat a la convocatòria per jugar contra el Rayo aquest diumenge. En canvi, el doctor Pruna va tenir un contratemps que sí que el tindrà de baixa durant uns quants dies.

En una de les moltes ocasions en què va haver d'entrar al camp, el metge del Barça va relliscar i es va endur una bona patacada. Tant és així que en la caiguda es va trencar el tendó del colze dret i això farà que hagi de passar la setmana que ve per la sala d'operacions.

Dani Alves va ser un dels jugadors que van requerir l'atenció dels serveis mèdics del Barça

El doctor Pruna va tornar al Barça a finals de l'any passat de la mà de Xavi Hernández, després d'una breu experiència al Sharjah, un club dels Emirats Àrabs Units. Pruna ja havia format part de l'entitat blaugrana durant 25 anys, del 1995 al 2020.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut