Míchel, dissabte a Pamplona
Míchel, dissabte a Pamplona
girona

El discurs de Míchel que deixa al descobert els secrets del tècnic líder

La primera posició no canvia els pilars que defineixen la fèrtil metodologia del madrileny

Redacció Esport3Actualitzat

Que el Girona sigui líder en solitari de la Primera Divisió a la jornada 12 no és fruit de la casualitat. S'explica per la feina d'un grup de jugadors en estat de gràcia liderats per un tècnic pencaire. Un Míchel que aquest dilluns ha deixat al descobert la seva fèrtil metodologia en un discurs difós a les xarxes del club blanc-i-vermell. El moment s'ha viscut abans del primer entrenament de la setmana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

El primer pilar del mètode Míchel és no perdre de vista els objectius immediats: entrenar bé avui és jugar bé el proper partit. També quan t'enfrontes a l'equip del teu cor:

"Res del que ocorre és casualitat, res. És molt merescut per la vostra part, i l'exigència mental que hem d'aconseguir és que avui entrenem molt bé perquè dissabte anem a Vallecas a guanyar i continuar amb el liderat."

La fortalesa del grup es fonamenta sobre l'ambició individual. La de jugadors que aquest curs estan en constant progressió com Aleix Garcia, Savinho o Dovbyk.

"S'ha de lluitar per un objectiu cada dia de millora individual. És molt difícil el que heu aconseguit en aquest club. Us ho juro per Déu, molt difícil."

I en el tercer fragment del discurs que els seus pupils han seguit atentament, l'últim pilar: la importància d'un equip sense personalismes.

"Sou un grup molt fort i es nota en les celebracions, es nota als gols, es nota en el vostre treball defensiu, es nota en el comportament dia a dia... Es nota... I això no ho aconsegueix un grup de la nit al dia."

Després del triomf a Pamplona, l'habitual to baix de Míchel va donar un tomb i, per primera vegada, va mirar de tu a tu els rivals de la zona alta. De portes endins, en canvi, els pilars de Míchel segueixen ben clavats a terra.

 

Anar al contingut