Nacho, sobre l'entrada a Portu: "No soc cap criminal ni assassí"

Dia negre per a Nacho, amb sanció de tres partits per l'entrada a Portu i autor del penal contra el Nàpols
Redacció Esport3 Actualitzat

El capità del Reial Madrid, Nacho Fernández, ha sortit al pas de les crítiques rebudes per la dura entrada a Portu i ha assegurat que no es considera "cap criminal ni assassí". Respecta la sanció de tres partits, però espera que el recurs que posarà el club blanc la redueixi a dos. Des de la zona mixta de l'estadi Diego Armando Maradona, ha argumentat la seva acció.

"Vaig cometre una entrada dura en un partit en què hi ha accions al límit, és un esport de contacte i l'únic que m'importa és que Portu està bé. Va ser una acció dura però em considero un gran professional, l'important és que s'ha quedat en un petit ensurt. No m'hi fico amb la sanció, només demano perdó a Portu."

El jugador blanc ha admès que han estat dies "difícils" per a ell. De fet, el partit de Champions contra el Nàpols d'aquest dimarts també ha estat per oblidar. El defensa blanc s'ha llançat a terra per tallar una centrada d'Osimhen amb la mala sort que la pilota li ha tocat la mà. L'àrbitre ha mirat la jugada al monitor i ha determinat pena màxima.

Gràcies a aquest penal, el Nàpols ha empatat un partit que havia començat guanyant, però que Vinícius i Bellingham havien remuntat abans d'arribar al descans.

Setmana per oblidar de Nacho, que aquest dimarts també ha sabut que Competició el sancionarà amb tres partits per l'esgarrifosa entrada que va fer-li a Portu.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut