Ferran Torres i els seus companys regalen un somriure a la María (FCB)

El detallàs de Ferran Torres amb la María, una petita seguidora amb càncer

Ferran, protagonista dins i fora del camp, ha regalat la seva samarreta a la María, la 'Princesa Futbolera Guerrera', una nena de Salamanca d'onze anys que lluita contra el càncer
Redacció Esport3 Actualitzat

La remuntada del Barça a Salamanca ha estat també una victòria molt especial per a la María, una petita aficionada que ha complert un somni gràcies a Ferran Torres.

Al final de la primera meitat, pocs instants després d'haver marcat el gol de l'empat, Ferran Torres s'ha dirigit cap al seient on hi havia la Maria per regalar-li la seva samarreta. Al matí, a l'aeroport de la ciutat castellana havia conegut aquesta jove aficionada que lluita contra el càncer des de fa quatre anys. La nena d'11 anys s'ha mostrat molt feliç pel detall del jugador valencià:

Per postres, un cop finalitzat el partit i enmig de la celebració de la victòria per 1-3 contra Unionistas, Ferran Torres no s'ha oblidat de la petita i l'ha convidat a entrar al vestidor per conèixer la resta de la plantilla:

Pedri també ha volgut oferir la seva samarreta, no per a la Maria, sinó per a la seva germana, un fet que Ferran ha aprofitat per fer broma amb la jove i el seu company:

"Mira la samarreta que li donem a la teva germana, la de Pedri. Aquesta no serveix per a res!"

Maria, la 'Princesa Futbolera Guerrera'

Maria Camaño té 11 anys i lluita contra el càncer des de fa quatre anys. Pateix Sarcoma d'Ewing, un tipus de càncer poc freqüent que afecta ossos i els seus teixits circumdants.

En el partit de Lliga al Metropolitano, contra l'Alabès ja va conèixer Morata, un dels seus ídols:

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut