El futur de Joao Félix, pendent de la voluntat de diferents equips
El futur de Joao Félix, pendent de la voluntat de diferents equips (@joaofelix79)
futbol

El detall que destapa els plans de futur de Joao Félix en el seu dia més costerut

El migcampista portuguès ha reprès els entrenaments amb Simeone amb el cap ben lluny de l'Atlètic de Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

Només fa 21 dies que Joao Félix plorava sobre la gespa d'Hamburg per haver fallat el penal que arraconava Portugal del somni de l'Eurocopa. No havia estat un torneig lluït per al migcampista, amb poques oportunitats i mal aprofitades. Amb el mal tràngol viscut amb la selecció encara rondant-li pel cap, aquest divendres Félix ha tornat a afrontar el seu veritable problema: el seu futur a nivell de clubs.

El futbolista nascut el 1999 ha reprès els entraments amb el club que el té en propietat fins al 2029, l'Atlètic de Madrid. Però si alguna cosa ha quedat clara en els últims anys és que el retrobament amb Simeone serà temporal. L'entrenador argentí, que li tenia preparada una solitària sessió de treball específic com a benvinguda, no compta amb ell i difícilment el convocarà pel primer compromís de pretemporada contra el Numància.

El bucle del "menino"

La situació de Joao Félix és similar a la de fa un any, símbol de l'estancament d'una carrera que busca un destí on prosseguir. Benfica i Aston Villa són els únics clubs que han fet algun moviment en la direcció de comprar el jugador, l'opció que satisfaria Enrique Cerezo i la directiva "colchonera". El Barça, en canvi, on Félix va estar a préstec la passada temporada amb un rendiment decreixent, voldria esperar al final de mercat per tornar a concretar una nova cessió, repetint l'estratègia de l'estiu del 2023.

Al jugador no cal que li preguntin on voldria recalar. Quan fa dos mesos que va concloure el curs 23-24, l'Instagram de Félix seguia il·lustrat aquest divendres per la seva fotografia amb els colors blaugranes i la menció a l'equip de la capital catalana.

 

Un detall que pot destapar els desitjos d'un "menino de ouro" a la recerca d'abrillantador i que algun aficionat del Metropolitano es prendrà com una infidelitat.

Anar al contingut