Lamine Yamal a la semifinal contra França (Reuters)
Barça

L'espectacular transformació física de Lamine Yamal al Barça

El programa "Onze", d'Esport3, ha mostrat l'espectacular evolució del cos de Lamine Yamal després dels entrenaments amb el Barça durant la temporada passada

Redacció Esport3Actualitzat

En poc més d'un any, Lamine Yamal ha passat de jugar amb el juvenil del Barça a convertir-se en una estrella de l'Eurocopa. El de Rocafonda ha trencat amb tots els motlles i, seguint els entrenaments del FCB, ha dut a terme un pla nutricional i d'entrenaments que li ha reportat un espectacular canvi físic.

A l'"Onze" d'Esport3 han mostrat les imatges de la transformació:

Dissabte, Lamine Yamal farà 17 anys, una edat en què encara està en plena fase de creixement. L'evolució física el seu darrer any, el primer com a professional, ha estat espectacular. Lamine ha guanyat molta massa muscular, un canvi físic evident que amb què ha resultat un jugador més fort i potent, amb l'objectiu d'adaptar-se a les seves circumstàncies.

Amb la seva evolució física, el blaugrana està molt més ben preparat per a l'exigència del calendari i l'enorme increment de la força dels rivals a què s'enfronta. No oblidem que Lamine Yamal, per edat, hauria d'estar enfrontant-se a futbolistes de categoria juvenil i no a les grans estrelles d'Europa.

ARXIVAT A:
Lamine Yamal
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut