Marta plora desconsolada per l'expulsió (EFE)
Marta plora desconsolada per l'expulsió (EFE)
Jocs Olímpics de París

El desconsol de la llegendària Marta en el comiat més cruel dels Jocs

La brasilera ha vist la targeta vermella i podria haver jugat el seu últim partit d'uns Jocs Olímpics. Alèxia, amb un golàs en el minut 106, ha certificat el liderat d'Espanya abans dels quarts de final

Redacció Esport3Actualitzat

És una de les grans icones del futbol. Admirada per companyes i rivals. Costa de digerir que el seu comiat en uns Jocs Olímpics pugui ser després de veure una targeta vermella. En el Brasil-Espanya, Marta no ha calculat bé en la disputa d'una pilota i gairebé ha clavat els tacs al cap d'Olga Carmona. L'àrbitre no ha tingut miraments i l'ha expulsat, just abans del descans.

Marta Viera da Silva, de 38 anys i un currículum privilegiat, no ha pogut reprimir les llàgrimes. Ningú l'ha pogut consolar. Podria ser el seu últim partit en uns Jocs Olímpics. A París, sumava la seva sisena participació. L'única esperança és que el Brasil avanci en la competició i pugui tenir una última oportunitat a partir d'unes hipotètiques semifinals.

 

Ensurt de Cata Coll i golàs d'Alèxia

Espanya ha fet el ple de victòries en la fase de grups i espera rival per als quarts de final. Contra el Brasil, Montse Tomé ha introduït molts canvis en l'onze titular i no ha estat fins a la segona part, contra una "canarinha" en inferioritat, que ha desequilibrat la balança. Athenea ha obert la llauna en el minut 68 i Alèxia Putellas, en el 106, ha arrodonit el triomf amb un golàs des del balcó de l'àrea.


La blaugrana Cata Coll ha hagut de ser substituïda en el tram final del partit, per precaució. Una topada amb Lauren li ha provocat un bon trau a la cara, just sota l'ull esquerre. Ha acabat cedint el seu lloc a la madridista Misa.

Cata Coll somriu, malgrat tot
Cata Coll somriu, malgrat tot
ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut