Laporta dirigint-se als jugadors (@FCBarcelona)
Laporta dirigint-se als jugadors (@FCBarcelona)
Barça

El desafiament de Laporta a Xavi: "L'any que ve aspirarem a més"

El president del Barça va dedicar un sentit discurs a la plantilla durant el sopar de celebració per la Lliga. "Heu fet feliços milions de barcelonistes de tot el món", va refermar

Redacció Esport3Actualitzat

La Lliga bé es mereixia una bona festa. I, després de compartir l'alegria amb l'afició durant la rua pels carrers de Barcelona, la plantilla del Barça va reunir-se en un restaurant de Gavà per celebrar el títol. Allà, Joan Laporta va llançar un nou desafiament a Xavi Hernández i els seus jugadors.

"L'objectiu prioritari era la Lliga. L'any que ve, aspirarem a més, míster!"

El president del Barça va donar les gràcies als seus futbolistes, sobretot, per "retornar l'alegria" a l'afició culer.

"Heu aconseguit una cosa històrica, una Lliga que sempre serà recordada. El barcelonisme estava necessitat de títols. Heu fet feliços milions i milions de barcelonistes de tot el món."

Laporta també va dedicar unes paraules al capità, Sergio Busquets. Va rebre l'ovació de tota la sala. I va referir-se al trasllat, a partir del curs 23-24, a l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

"Anar a Montjuïc no és cap caprici. El somni de tothom és tenir una casa nova. Quan tornem el desembre del 2024, si no hi ha cap imponderable, tindrem el millor estadi del món."

Anar al contingut