Carles Naval, en una imatge d'arxiu (FCB)
FUTBOL

El delegat del Barça, Carles Naval, sancionat amb dos partits

L'àrbitre el va expulsar durant el descans del partit contra el Rayo

Redacció Esport3Actualitzat

El delegat del FC Barcelona, Carles Naval, es perdrà els dos pròxims partits del Barça, contra el Mallorca i contra el Betis, per l'expulsió que va patir diumenge en el partit contra el Rayo Vallecano.

L'àrbitre Díaz de Mera va fer constar a l'acta que Naval va protestar una de les seves decisions durant el temps de descans. "Al minut 45, el tècnic Naval Biosca, Carlos Javier, va ser expulsat pel següent motiu: un cop finalitzada la primera part, protestar de forma ostensible una de les meves decisions a la porta del vestidor arbitral", resa el text. 

El col·legiat manxec va expulsar pel mateix motiu un altre membre de la banqueta blaugrana, l'encarregat de material, Jordi Duran. En aquest cas, al minut 89, després del possible penal a Gavi, molt protestat per l'equip blaugrana. 

Multa pel llançament d'un objecte

El Comitè de Competició també ha sancionat el Barça, en aquest cas econòmicament, pel llançament d'un objecte des de la grada. El succés s'ha considerat "lleu", ja que l'objecte no va impactar en ningú, i la multa és de només 602 euros.

Anar al contingut